Wednesday 8 July 2015

Τελικά παραδοτέα για ομάδα Κούρκουλας-Χανιώτου

Συμπληρωματικά με την γενική ανακοίνωση για τα παραδοτέα και ειδικότερα για την ομάδα Κούρκουλας-Χανιώτου να διευκρινίσουμε τα εξής:
1. Παραδίδετε ηλεκτρονικά και σε cd (με τυπωμένο εξώφυλλο τα στοιχεία της ομάδας σας κλπ) το πολύ έως 5 πινακίδες format Α1 σε αρχεία pdf ή jpg όπου σε αυτές θα έχετε οργανώσει όλη την πορεία της δουλειάς σας καθώς και την πρότασή σας με τα τελικά σχέδια.
(τις κλίμακες επεξεργασίας τις ορίζετε ανάλογα με την συνθετική κατεύθυνση του κάθε θέματος).
2. Σε μια από αυτές τις πινακίδες Α1 - την μόνη δηλαδή που παραδίδετε και εκτυπωμένη!!- σκοπός σας είναι να καταγράψετε συνοπτικά και με σαφήνεια την τελική σας πρόταση με όποιον τρόπο εσείς κρίνετε πιο κατάλληλο. Σε αυτήν την πινακίδα μπορείτε να συμπεριλάβετε από αρχικά σκίτσα, φώτο από μακέττες, 3d, έως και τελικά σχέδια όχι απαραίτητα υπό κάποια συγκεκριμενη κλίμακα αρκεί να είναι ενδεικτικά και χαρακτηριστικά της πρότασής σας.
3. Παραδίδετε όλες σας τις μακέττες (στο cd να έχετε συμπεριλάβει και φωτογραφίες)
4. Παραδίδετε τεύχος μεγέθους Α5 ή το πολύ Α4 (ό,τι σας βολεύει) με σκίτσα, κείμενα και ό,τι άλλο κρίνετε εσείς απαραίτητο το οποίο θα συμπεριλαμβάνει την σχεδιαστική σας πορεία και σκέψη καθόλη τη διάρκεια του εξαμήνου.
5. Τέλος μας παραδίδετε ένα video διάρκειας 1 -1.5 min το πολύ (μπορεί να είναι και πιο λίγο από 1min) στο οποίο επίσης θα επιχειρήσετε να αποτύπωσετε τα κύρια χαρακτηριστικά της λύσης σας και κυρίως την ατμόσφαιρα και την αίσθηση που απορρέει από την πρότασής σας

Καλή συνέχεια σε όλους και καλό κουράγιο!!

No comments:

Post a Comment