Friday 10 July 2015

Τελικά παραδοτέα για ομάδα ΒΟΖΑΝΗ Α – ΜΑΡΚΟΥ Μ


Διευκρινήσεις και Συμπληρωματικά στοιχεία παράδοσης 

Παραδίδετε 

1
. cd (με τυπωμένο εξώφυλλο τα στοιχεία της ομάδας σας κλπ) που περιλαμβάνει το πολύ έως πινακίδες format Α1 σε αρχεία pdf ή jpg θέματος με τα σχέδια και Φώτο των μακετώνσας  καθώς και το ηλεκτρονικό αρχείο της 1 πινακίδας που θα εκτυπωθεί και μπορεί αν θέλετε να περιλαμβάνει στοιχειά από τις προηγούμενες.( όπως αναφέρεται και στην γενική ανακοίνωση)

2
. Η πινακίδα Α1 που θα εκτυπώσετε είναι εκείνη που συνοψίζειπροβάλει και επικοινωνείμε τον καλύτερο τρόπο την πρόταση σας. Τα σχεδία σας επιτρέπεται( και προτείνεται)  να είναι εκτός κλίμακας  

Στην πινακίδα αυτή επιχειρήστε να δώσετε Τίτλο στην πρόταση σας. 

Στην σύνθεση της πινακίδας -όπου περιλαμβάνονται Φώτο από μακέτες, διαγράμματα, κτλ- θα πρέπει να προσέξετε να μην υπάρχει υπερβολική πληροφορία. ( π.χ. όλα σας τα σχέδια , τα σκίτσα κτλ).

Ο στόχος σας είναι να μεταφέρετε την ατμόσφαιρα του χώρου/ων που προτείνετε 

3
. Τεύχος σε format  Α5 (με σκίτσα, κείμενα και ό,τι άλλο κρίνετε εσείς απαραίτητο) στο όποιο θα  απεικονίζεται η πορεία της δουλειάς σας

4. video διάρκειας 1 -1.5 min το πολύ (μπορεί να είναι και πιο λίγο από 1min) στο οποίο επίσης θα επιχειρήσετε να αποτυπώσετε τα κύρια χαρακτηριστικά της λύσης σας και κυρίως την ατμόσφαιρα και την αίσθηση που απορρέει από την πρότασής σας. 
Καλή σας επιτυχία 

No comments:

Post a Comment